Saturday, September 15, 2007

Εκλογες 2007!


Χωρίς να ενδιαφέρομαι για τις εκλογές, θα πάρω μέρος σ'αυτό το λαϊκό πανηγύρι αύριο. Αυτό προέκυψε επειδή θα είμαι Γραμματέας σε ένα εκλογικό τμήμα άυριο, καθώς ο άντρας μου είναι δικαστικός αντιπρόσωπος και για να τον βοηθήσω (να κάνω χαβαλέ δηλαδή), θα πάω μαζί του...Το πρωινό εγερτήριο θα γίνει στις 5.30 το πρωί, επειδή το εκλογικό ευτυχώς είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας. Στο παρελθόν είχα ξανακάνει Γραμματέας αλλά όχι με πολύ δουλειά, σε ένα απομακρισμένο χωριό της Κέρκυρας, γεγονός που διευκόλυνε πολύ τη δουλειά μου. Τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Όχι μόνο έχουμε πολύ προετοιμασία από πρίν (τουλάχιστον 3 ώρες σήμερα), αλλά και άυριο θα πακετωθούμε πολύ με όλη τη γραφειοκρατία...γράψιμο-σβήσιμο-κόλλημα-καταμέτρηση ουφφ!
Το ΜΟΝΟ καλό της όλης υπόθεσης είναι οτι περνάς μια Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες, περιτριγυρισμένος από νέα πρόσωπα και θεωρίες, χωρίς κανένα νόημα κατ'εμέ.
Αααα, βασικό: Ξέρατε οτι ο δικαστικός αντιπρόσωπος παίρνει περίπου ένα χιλιάρικο κι ο γραμματέας ΜΟΝΟ 100 ευρουδάκια;;; Το γράψιμο είναι το ίδιο, οι ώρες που καθόμαστε εκεί οι ίδιες, το ξενύχτι και η ταλαιπωρία Η ΙΔΙΑ!
Σημειώσατε σκορ: 1-0!
Άντε και στο δέυτερο γύρω και σύντομα...
(σιγά μη κάνουν αυτοδυναμία).

No comments: