Thursday, April 17, 2008

traffic jungle!


Δεν ξέρω εάν έχετε προσέξει το τι χάος επικρατεί καθημερινά στους δρόμους. Έχω πάθει σοκ με την επικίνδυνη οδήγηση των περισσότερων οδηγών, που το λιγότερο είναι να σου σπάσει τα νεύρα, το χειρότερο δεν θέλω να το αναφέρω καν!
Παλιότερα θυμάμαι ήταν ένας ή δύο οι επικίνδυνοι στο δρόμο, που είτε τους μούτσωνες είτε τους απέφευγες όσο πιό έξυπνα μπορούσες. Τώρα, το σύνηθες είναι να μετράς τους νορμαλ οδηγούς. Έχω μπουχτίσει πιά! Προσπαθώ πάρα πολύ να μην πάθω κανένα ατύχημα πλέον, αφού οι περισσότεροι πάνε στην αριστερή λωρίδα με 80, οι σφίνες πάνε κι έρχονται, όσοι πάνε στη δεξιά προσθαθούν να αποφύγουν λεωφορεία, ταξί ή μηχανάκια και ανα πάσα στιγμή κάνουν ριψοκίνδυνους ελιγμούς. Στα στενά δρομάκια δεν το συζητώ καν! Εκτός του ότι δεν γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ ποιός έχει προτεραιότητα, δεν υπάρχει κανένα έλεος. Δηλαδή ποτέ κανένας δεν αφήνει τον άλλο να περάσει πρώτα.Ποτέ! Όλοι κοιτάμε πως θα περάσουμε πρώτοι, πως θα πάμε πιό γρήγορα στις δουλειές μας και πως θα βρίσουμε τον άλλον.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τα χάλια μας, αλλά το μόνο που θέλω είναι απλά να επισημάνω ότι κυκλοφορούν πάρα πολλοί επικίνδυνοι οδηγοί γύρω μας. Απορώ πώς πήραν το δίπλωμα. Ίσως πήραν τη μίζα μόνο οι εξεταστές αγνοώντας το γεγονός ότι δεν ξέρουν να πιάνουν το τιμόνι οι εξεταζόμενοι...τι να πώ...

No comments: