Thursday, July 3, 2008

Ποσο ευκολα δια-κοπτουμε;

Έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο δυσκολευόμαστε να πάμε διακοπές...παρα-σκεφτόμαστε ίσως κάποιο ταξίδι κι όχι τι αυτό θα μας προσφέρει.
Είτε τα οικονομικά μας δεν είναι καλά, ή παραπονιόμαστε πόσο έχουν αυξηθεί τα μεταφορικά, είτε η παρέα δεν μας εμπνέει ή και το μέρος του προορισμού ενίοτε! Μπλέκουμε τα μπούτια μας εν ολίγης...
Αγνοούμε συχνά τις προσπάθειες που έχουμε κάνει όλο το χειμώνα να μαζέψουμε κάποια λεφτά στην άκρη, αγνοούμε τις ατέλειωτες ώρες ονειροπολώντας "άχχ και τί δεν θα έδινα να βρισκόμουν τώρα σε ένα νησάκι...για μπανάκι..." και μιζεριάζουμε ανά πάσα στιγμή όταν έρχεται η προκείμενη ώρα να κανονίσουμε τις διακοπές μας! Ουφφφ και ξεφυσάμε μήπως δεν κλείσαμε το καλό ξενοδοχείο, κι αν μας έκλεψαν στην τιμή, κι αν θα βρίσκουμε ξαπλώστρα στην παραλία, κι αν η παρέα αποδειχτεί ακατάλληλη, κι αν κι αν...όλοι το ίδιο κάνουμε δυστυχώς!
Προσωπικά θα σαμποτάρω τον εαυτό μου φέτος να μην σκεφτώ ούτε λεπτό έτσι μίζερα και να αφεθώ στις 7 ή 10 μέρες (όσες με πέρνει) που μου μένουν για να ξεκουραστώ και να απαλλαγώ κυρίως από κάθε είδους παράξενες σκέψεις, γιατί ο χειμώνας προβλέπεται β-α-ρ-ύ-ς!

No comments: