Tuesday, December 4, 2007

balux-the habitat project


Μετά από τις κλασικές καθυστερήσεις, άνοιξε χτές ο καινούργιος χώρος στο balux (που βρίσκεται στα 'Asteria Sea Side') και για άλλη μια φορά μπορούμε να πούμε οτι ο φίλος μας μας εξέπληξε!
Είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο σπίτι, με διάφορους χώρους που εξυπηρετούν όλα τα γούστα. Από αίθουσα playroom με τεράστειες πολυθρόνες και 46άρες οθόνες με PS3, μπιλιάρδο, πολλούς καναπέδες και πουφ για να χαλαρώνεις μέχρι χώρο βιβλιοθήκης όπου αράζεις σε κλασικούς δερμάτινους καναπέδες πίνοντας το ουισκάκι σου, διαβάζοντας ίσως κάτι από τα ράφια...τα έχει όλα! Το μπαρ είναι στη μέση του χώρου, συνεχίζοντας συναντάς το εστιατόριο, ενώ μπορείς να γευματίσεις σε όλα τα 'πόστα'. Πανέξυπνη η αντιγραφή από το 'Dogville' του Lars von Trier οι σχεδιασμένες στο πάτωμα πόρτες, καθώς και η χρήση πολλών μοντέρνων αντικειμένων, που μαρτυρούν την τρέλλα του φίλου μας αλλά και τη διαρκή καλλιτεχνική του ανησυχία.
Θα γίνουμε θαμώνες, αρκεί να φύγουν σύντομα οι δήθεν της παραλιακής και κάθε είδους μοντέλα που μολύνουν το χώρο με τη βλακεία και την παρουσία τους!

No comments: